Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

A szerelmi mágiák működnek?

Anonim profilkép
Anonim kérdés
Válaszok(1)
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  A már ősidők óta gyakorolt szerelmi mágia egyszerűsége miatt bárki számára elérhető módszer. Az ilyen varázslatoknak köszönhetően általábanegyszerre több új ember léphet be az életedbe, akik közül néhányan jó barátoddá válnak. Valamelyikük iránt pedig érezni fogod a mélyebb vonzalmat, ami később szerelemmé érik.
  Ha már van párod, de úgy érzed, ellaposodott a kapcsolatotok, kevesebb szenvedélyt érzel a másik iránt, vagy ezt éppen az ő oldaláról tapasztalod, szintén rendkívül hasznos lehet egy-egy otthoni trükk alkalmazása.

  Szívmágia I
  A délutáni órákban gyújts meg egy vörös színű gyertyát, majd a gyertya közepére köss szintén piros cérnával egy, a kedvesed nevét tartalmazó papírszívecskét, és égesd a gyertyát egészen a cérnáig. Tartsd egy kis szünetet, éjfélkor gyújtsd meg a gyertyát újra, és ezúttal égesd teljesen végig. Közben folyamatosan gondolj arra, hogy ugyanígy lángol majd érted a szíve annak, akinek a nevét a papírra írtad.

  Szívmágia II
  Vágj ki piros papírból egy szívecskét, írd rá kedvesed nevét, majd hajtogasd össze, és egy piros gyertya viaszát rácsöppentve zárd le. Ezután a már meggyújtott gyertya lángjába szórj sáfrányt, vond be oldaltmindenütt mézzel, és amíg tövig nem ég, a lángját figyelve a következő rövid mantrát ismételgesd folyamatosan: szívedben értem lobogjon a szerelem lángja.

  Képmágia
  Ehhez a változathoz egy vászondarabra lesz szükséged: vágd ketté, majd az egyik felébe varrd bele a saját nevedet. Ha jó a kézügyességed, akár egy mini arcképet is készíthetsz. Mindeközben csak a pozitív adottságaidra, erényeidre és jó tulajdonságaidra koncentrálj - zárj ki minden negatív gondolatot az elmédből. Fontos, hogy a végeredmény jól olvasható-kivehető legyen. A vászon másik felébe pedig annak a valós vagy képzelt személynek a nevét vagy arcát kell belevarrnod, akit magadhoz szeretnél vonzani. Itt is elengedhetetlen, hogy felruházd a nevet vagy a képmást minden olyan tulajdonsággal, szokással, jellemvonással, amit a keresett férfiban szeretnél látni. Amikor mindkét név, illetve képmás készen van, egy piros fonallal vagy zsinórral lazán kösd össze őket, és tedd a vásznat egy biztonságos helyre, ahol semmi és senki nem bolygathatja - lehetőlegne egy dobozba vagy ládikába, hanem valahova a természetbe, esetleg virágok, fák közé.

  Gyertyamágia

  Ehhez a mágiához három fehér és két piros gyertya szükséges. Előbbieket állítsd fel háromszög alakban, a piros gyertyákat pedig tedd ennek az alakzatnak a közepére. Az egyik piros gyertya azt a személyt jelöli, akiért varázsolsz, a másik a kérésedet szimbolizálja. Mielőtt meggyújtanád a gyertyákat, behunyt szemmel számolj el 15-től 1-ig visszafelé. Amikor a végére érsz, mondd el hangosan a kérésedet. Minden esetben csak egyetlen kívánság lehetséges, különben nem lesz hatásos a varázslat. Ha ezen túl vagy, nyitott szemmel gyújtsd meg az öt gyertyát. Figyeld néhány percig, hogyan égnek, majd rövid idő múlva a két pirosat told közelebb egymáshoz. Égesd el az mindegyiket az egyharmadáig, majd fújd el őket. Ezt a szertartást még két alkalommal végezd el, méghozzá úgy, hogy a két piros gyertya egyre közelebb kerüljön egymáshoz. A szertartások között legalább egy nap szünetet tarts.
  Válasz·