Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Hisztek a jóslásban?

szallaiheni2 profilkép
szallaiheni2
Újonc (1 pont)

Engem nagyon érdekelnek ezek a dolgok.
Nagyon érdekel,hogy mi vár rám a  jövőben.
Ebben kérném a segítségeteket..
Heni vagyok 1996.-os és nyilas...
Várom jelentkezéseteket..
Köszi.. :)

Válaszok(6)
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  Én meg tudom jósolni a jövődet. Át fognak verni, sok csalódásban lesz részed, hiszékenységed és tudatlanságod rengeteg problémát fog okozni a jövőben. Könnyen manipulálható leszel és egy csaló mellett fogsz kikötni aki csak a szexért tart, a végén pedig egy megtört macskabolond teszkó pénztáros lesz belőled. Csak akkor tudsz ezen a jövőképen változtatni, ha becsülettel elvégzed minimum a gimnáziumot és megtanulsz kifejleszteni egy egészséges szkepticizmust magadnak. A jóslás/ezotéria/homeopátia egy az egyben a tudatlan kiszolgáltatott emberekre felépített üzleti ágazat. Tessék megtanulni józanul gondolkozni.
  Válasz·
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  "TE tudod csakis alakítani a jövődet," Ez így nagyon sommás. Viszont a jövőt úgymond nem lehet megjósolni, épp azért, mert nem te alakítod, de nagy szereped van benne. Alakítani rengeteg összefüggés alakítja: tanulmányok, barátok, szülök, társadalmi környezet, és még nagyon sok minden, de a döntés - hogy melyiket fogadod el az a tied. Sajnos nem mindig lehet a számodra (Számunkra) tökéletes döntést hozni. Mivel nem látunk bele a jövőbe.  A jövő megjósolhatatlan.

  Bővebben erről: http://kerdesek.hu/kerdes/hisztek-a-joslasban?currentanswer=1388#answer1388
  Kérdések.hu
  Válasz·
 • kobra-balkan
  Http://www.astronet.hu/horoszkop/napi-nyilas-horoszkop.html?utm_source=nyitojobbhoroszkop&utm_medium=link&utm_campaign=megyeiek
  Válasz·
 • timea-marianna-varro

  Általánosságban nem hiszek, de amikor bejön, kicsit elgondolkodok... Pár hete is volt egy ilyen esetem és szinte minden bejött, amit arra a hétvégére jósoltak (megváltozott programok, régi ismerős a múltból, akivel kb. tíz éve nem találkoztam, stb.) Kicsit fura volt.

  Válasz·
 • botmenegy-peter

  Szerintem a jóslásokat nem lehet 100%ban elhinni, cdak útmútatóul szolgálhatnak, minden más rajtad múlik

  Válasz·
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz

  Én nem hiszek benne,  szerintem TE tudod csakis alakítani a jövődet, nincs semmi előre(eleve) elrendelve.

  Válasz·