Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Hogyan vészeljem át így a nyarat?

Anonim profilkép
Anonim kérdés
Az a helyzet, hogy kb. az egész osztály megy valami klassz helyre nyaralni, a legjobb barátnőm pl. megy Sartira meg a Német rokonaihoz akik az Északi-tengernél laknak..????
És kb. mindenki akivel jóba vagyok sokat fog nyaralgatni idén, csak én nem..???? Mi sajnos nem nagyon egedhetjük meg magunknak azt,
hogy elmenjünk nyaralni (a Balatont is csak párszor láttam????) és egész nyáron a négy fal között fogok ülni és sírni. Egy hónapja még tökre boldog voltam, hogy majd biztos nagyon sok programom lesz nyáron a barátaimmal aztán múlt héten kérdezte mindenkitől a tanár h ki hol lesz a nyáron és a barátaim kb alig lesznek otthon :,( Majdnem sírtam..
Ha arra gondolok, hogy mások egy tengerparton süttetik a hasukat miközben én otthon nézem a nyaralásos Vlogokat akkor rögtön eltörik a mécses..
Mit csináljak a nyáron? Hogyan fogadjam el, hogy én talán sose megyek ilyen helyekre? 13/l
Kulcsszavak: nyár, nyaralás, barátok, tenger
Válaszok(1)
 • ultimatum

  Szia, ne csüggedj. Ha nem most akkor majd ha lesz rá pénzed, saját kereseted és munkád akkor majd bepótolod. Szorgosan küzdj és tanulj, majd akkor jó munkahelyed lesz. Fiatal vagy még! A másik hogy nyilván egy ilyen körbekérdezéskor mindenki "nagyot" akar mondani. Tehát fele sem igaz annak hogy egész nyáron nyaralnak. De újra csak azt gondolom: tervezz, tanulj és készülj fel arra hogy egyszer megtehesd hogy keresel annyit hogy elmehetsz jó helyekre. Sírni felesleges, azzal nem lépsz előre. Amúgy meg gondolj bele: ha csak ez a bajod, ez ellen tehetsz, sok más embernek olyan problémái vannak amik maradandóak és sose tehet ellenük semmit. Ebből a nézőpontból nézve, látni fogod hogy nevetséges ilyeneken szomorkodni, hisz tehetsz ellene.

  Sok sikert és jó munkát! A nyarat használd: tanulásra, olvasásra. Meg fog térülni.

  Válasz·
  • Anonim profilkép
   Anonim válasz 2019. jún. 11.
   Szia! Ez a válasz most nagyon felvidított!Megpróbálok nem szomorkodni és köszi a motivációt!
   Válasz·1