Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Hol tanulhatnék meg egyszerűen pókerezni?

Anonim profilkép
Anonim kérdés
Válaszok(1)
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  A sikeres online pókerverseny játékos nem hagyja abba a tanulást soha. Csatlakozz a következő WPT Bootcamp-hez vagy nézz meg egyet a sok kiváló online training videót kínáló weboldal közül… de ezek néha csak egyszerűen drágák a bankrollodhoz képest.

  Railing – avagy figyelni profi online pókerversenyzőket játék közben – értékes forrás lehet egy leendő multi-table póker játékos számára. Azonban ezt érdemes szisztematikusan megközelíteni. Ez a cikk megvizsgálja miként lehet a legtöbbet profitálni profi pókerverseny játékosok megfigyeléséből, megnézzük azt is, kit érdemes figyelni és azt is, hogyan fejtsük meg a jeleket, amiket kapunk.

  Póker tanulása a profik figyelésével: Ki a megfelelő profi pókerversenyző, akit érdemes figyelni?
  A neves játékosok – akiket ismerünk a TV-ből és a World Series-ből – talán nem a legmegfelelőbbek, akiket nyomon kellenne követni. Gondold meg, Jamie Gold lehet, hogy megnyerte 2006-os World Series-t, de a stílusa érdemes a figyelmedre? Elég valószínű, hogy nem, vannak sokkal jobb célpontok a pókerversenyek közép szintjein – ezek a játékosok valóban ismerik a játékot, amit igyekszel megtanulni. Javasoljuk, hogy inkább őket válasszd, ha tanulni akarsz. De hogyan találjuk meg a profikat, akiket figyelhetnénk? Például nézd meg Pocket Fives-ot.

  Pókerverseny Leaderboardok
  Ezek a leaderboardok (élmezőny, csúcstartók) az online pókerversenyek profijait követik nyomon a legutóbbi eredményeik alapján és egy használható listát adnak győztesekről havi vagy évi bontásban. Persze bárkinek lehet egy szerencsés sorozata egy pár tornán keresztül, amivel feljebb ugorhat a rangsorolásban – azonban egy év során a szerencse eltűnik / kiegyenlítődik és akik az élmezőnyben vannak még ekkor is, azoknál lesz a nyerő online póker stratégia.
  Válasz·