Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Ibolya mikor bukott le a jóban rosszanban?

Anonim profilkép
Anonim kérdés
Válaszok(1)
 • Csakesz87
  1141-es epizód:

  Miután elrabolta Kardos doktort és megmérgezte riválisát, Margitot, végzetes lépésre szánja el magát Iboly, a Jóban rosszban recepciósa. A lány nyomában azonban ott a rendőrség, így az öngyilkosságba menekül. Fejes Timi karaktere egy hídról veti magát a mélybe.

  A Jóban rosszban sorozatgyilkosa, Iboly egyre közelebb kerül céljához, hogy eltegye láb alól ellenségeit. A lány azonban nem számol azzal, hogy mindenkiben összeáll a kép: ő áll az elmúlt hónapok gyilkosságai mögött. A recepciós lány utolsó menekülésként átmászik egy híd korlátján, majd a mélybe veti magát.

  „Nagyon félelmetes volt a forgatás, mert tériszonyom van. Nem volt biztosítókötél, csak két kaszkadőr fogott, a lábam alatt pedig tíz méteres mélység tátongott." – árulta el Fejes Timi, aki öt év után távozik a sorozatból. – „Végtelenül hálás vagyok a stábnak és örülök annak, hogy így távozhatok. Iboly karaktere nagyon nagy változáson ment át és izgalmas volt a bőrébe bújni, nagy kihívást jelentett." – tette hozzá a Jóban rosszbannal ismertté vált fiatal lány, aki azt is megsúgta, továbbra is szeretne a médiában dolgozni.
  Válasz·