Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Póthajjal miként lehet aludni?

Anonim profilkép
Anonim kérdés
Válaszok(2)
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  Hát estére vedd le ! :D
  Válasz·
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
      Hajmosás:

  Különös gondossággal mossa haját, a legjobb hetente kb. kétszer. Ahhoz, hogy a rögzítési helyeket a lehető legkevésbé terhelje, soha ne mossa a haját fejjel lefelé, hanem tartsa a fejét mindig egyenesen. Ezért vagy zuhany alatt, vagy a fodrásznál mosson hajat. Hajmosáskor hidratáló sampon-t és hidratáló maszkot használjon. Ajánlott minden hajmosás után hajvégápoló olajat alkalmazni. Hajpakolást hetente egyszer alkalmazzon: a hidrataláló maszkot hagyja 15-20 percig hatni, meleg törölközőbe csavarva, utána alaposan öblítse le.

      Hajszárítás:

  Dörzsölés helyett nedves állapotban óvatosan nyomkodja ki a haját. Válassza ki a nedves tincseket, és a vaddisznósörtéjű kefe segítségével óvatosan fésülje át, de feltétlenül kerülje el haja rángatását! Szárítsa először langyos levegővel a hajtöveket és a rögzítési pontokat, azután hosszában, majd a hajvégeket. Ha a haját hagyja a levegőn megszáradni, akkor is ajánljuk, hogy előtte a rögzítési pontokat mégis szárítsa meg.

      Fésülés:

  - Ahhoz, hogy a saját haját kíméletesen tudja kefélni és fésülni, feltétlenül azt tanácsoljuk, hogy haját naponta válassza szét. Ehhez vezesse keresztül ujját a rögzítési pont és a fejbőr között egészen a hajvégekig. Az Ön fodrásza könnyen megmutatja, hogy ez hogyan történik. Ezután formázza haját a megszokott módon. Soha ne fésülje, vagy kefélje haját teljesen vizesen, hanem mindig csak nedves illetve száraz állapotban!
  - A hullámos hajat nem szabad naponta fésülni, mivel a fürtök így kuszák lesznek. A mindennapos ápoláshoz ezért javasoljuk, hogy vagy az afrofésűt vagy pedig a saját ujját használja, mellyel reggel lazán átsimítja a haját. Egy kicsit nyomkodja meg a fürtöket. Csak a hajmosás előtt és után kell haját kefével óvatosan átfésülnie.
  - Az egyenes hajat reggelenként és esténként kefével alaposan át kell fésülni. Közben tartsa a hajat a hajtőnél feszesen, és óvatosan, rángatás nélkül fésülje.

      Alvás:

  Kösse magasan copfba a haját, mielőtt lefekszik. Így óvja leginkább haját az ágynemű és a test közötti dörzsölésektől, illetve így tudja az összecsomósodást megelőzni.

      Nyaralás-tengervíz:

  Ha szabadidejét a tengernél tölti, haja természetesen még különlegesebb ápolást igényel. Ebben az esetben minden tengeri fürdés után mossa meg haját a zuhanyzóban is, és használjon hidratáló sampont, maszkot és restruktúráló spray-t. A hidratáló maszkot hagyja hatni 10-15 percig, majd öblítse le.

      Dauer, festés, színezés:

  Ilyen kezelést fodrász végezzen. Vegyi kezeléseknél ügyelni kell, hogy ne sérüljenek a keratin rögzítési pontok. Tartóshullámnál, festésnél és színezésnél nem szabad kémiai vegyszerrel a keratin illesztésre menni, különben az illesztés roncsolódhat, a tincsek elvesztik tapadásukat és lecsúszhatnak. Ebben az esetben garanciát nem tudunk vállalni. Festésnél a gyárilag festett vendéghajat sötétebbre lehet festeni, de világosítani nem ajánlatos. A natúr kezeletlen copfos európai hajat néhány árnyalattal lehet világosabbra és sötétebbre is festeni, de figyeljen oda, hogy világosítás után úgy, mint saját hajunk is, több ápolást fog igényelni.
  Válasz·