Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Szerintetek melyik volt Roger Moore legjobb filmje?

naszvalo profilkép
naszvalo
Lelkes Tag (588 pont)
89 évesen meghalt minden idők legjobb James Bondja, a világhírű színész, Roger Moore. Melyik film tetszett nektek a legjobban?


Kulcsszavak: roger moore
Válaszok(2)
 • mucurka43
  1.) az "Ágyúgolyó futam" (The Cannonball Run, 1981) a legjobb nálam:
  Nincs díj, amit meg lehetne nyerni ezen a különlegesen őrült futamon, sőt, gyakorlatilag szabályok sincsenek. A verseny teljesen illegális. Mondani sem kell, több ezer közlekedési rendőr feni már a fogát a versenyzőkre. A játék lényege: a többieket kilökni az útról, és elsőként célba érni, háromezer mérfölddel arrébb. Állítólag Amerika ötvenkét állama közül egyikben sem büntetik a gyorshajtást halállal, bár Texast illetően még a szervezőknek is vannak kétségeik.

  2.) aztán "A kém, aki szeretett engem" (The Spy Who Loved Me, 1977):
  Amerikai és szovjet atom-tengeralattjárók sorra tűnnek el a nemzetközi vizeken. Az események hátterében az ördögien gonosz milliárdos, Mr. Stromberg áll, akinek végső célja, hogy a tengeralattjárókon lévő nukleáris robbanófejeket felhasználva – egy hatalmas, a tenger mélye alatt fekvő katonai bázisról – kirobbantsa a harmadik világháborút. A britek James Bondot, a szovjetek Ánya Amaszova titkos ügynököt bízzák meg azzal, hogy megoldja a helyzetet. A két kém egymással szövetkezve lát neki a feladatnak, és eleinte sikeresen is veszik az akadályokat, sőt idővel úgy tűnik, többről is lehet szó köztük közönséges munkakapcsolatnál… De aztán kiderül, hogy Ánya korábbi szerelmét James Bond ölte meg egyik korábbi megbízatása során. Ez volt a széria első filmje, melyet Magyarországon is bemutattak, 1989. május 29-én. Ez valójában tíz évvel a film világpremierje után volt. Roger Moore azt nyilatkozta, ez a legkedvesebb filmje a szériában. Moore 3. alkalommal bújt James Bond bőrébe.
  Válasz·
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  Élni és halni hagyni a legjobb filmje!
  Válasz·