Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Szerintetek miért csinálja ezt?mit tegyek?

Anonim profilkép
Anonim kérdés
Kicsit hosszú lesz de fontos:((( 9 év barátság múlik rajta

Szóval az van,hogy van egy barátnőm(de most épp össze vagyunk veszve) és össze vesztünk mert,hogy ő sokad hazudik nekem is és a pasijának is. De én már lassan 9 éve ismerem és barátnők vagyunk,igaz nem ez az első eset ,hogy hazudik és nem mondja meg az igazat bár nem értem miért nem,hisz nem problémáznék úgyse de így..

És nem rég volt egy műtétem ami miatt nem mehetek sehova sem,így boltba sem mehettem. Hárman voltunk itthon(sokat veszekszik az anyjával és nem igazán szeret otthon lenni így szinte nállunk lakik ha otthon vagyok)bátyám a barátnőm és én de el küldtem volna boltba,hogy hozzon nekem rágcsát mert amit anya vett nekem azt ő megette és tudom,hogy bátyám még ha haldokolnák se hozna a kedvemért semmit így szerintem az a minimum ,hogy teljesen ingyen nállunk eszik,iszik,alszik és megkap mindent amit egyébként miis.De ez nem zavar hisz szivesen osztjuk meg vele amink van de akkor is szerintem az a minimum,hogy ha már én nem tudok akkor ő ebben a lábadozó időszakban elmehetett volna nekem boltba. De ő kitalálta ,hogy mennie kell a barátjához mert sietnek el ünnepelni nemtudom mit(valami családi dolog a barátjának) és előtte elkérte egy ruhámat és baszott elmenni boltba..Nem nagy tragédia tudom de ezeken belül át is vert mert hazudott de nem is keveset de mindig elnéztem neki,azonban most megelégeltem és számonkértem erre beolvasott.

A barátjának azt hazudta,hogy én csicskáztattam mikor sose szoktam mindig én szolgálom ki őt ha nállunk van..De a barátjával egyébként sokat veszekednek és már nem egyszer volt olyan,hogy szakit vele a barátja csak mindig kibékítettem őket,de ez sem érdekli őt. A barátja is hiába mondja,hogy én voltam mellette sok mindent köszönhet nekem mert rajtam kívűl már nem igazán maradt senkije csak a barátja és még így is én vagyok a rossz. De amiért én velem nincs jóba a barátját is el akarja tiltani tőlem(a fiú nem hagyja ezért nem érdekli mit tilt és mit nem) pedig sose nyultam hozzá egy rossz újjel se..Nem másztam rá és nem is akarok,ő nekem csak egy nagyon jó fiú barát. De barátnőm nagyon azt hiszi,hogy el akarom venni tőle mert állítólag az összes pasiját lenyúltam miközbe csak 2 fiújával voltam jóba az egyiket 11 éve ismerem(a lány akkor még nem ismerte) és még azóta is jóba vagyunk,hogy ők szét mentek,a másik meg a mostani fiúja akit meg szintén nem vettem el tőle.És nem értem mi baja.. meg hogy a pasija velem jól kijön vele meg nem igazán tudnak mit beszélgetni mert vagy az arcába cuppog a lány vagy veszekednek vagy az exeiről mesél.


Szerintetek miért ilyen velem a lány akivel már majdnem 9 éve barátnők vagyunk?
Válaszok(1)
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  Szia!
  Az a baj, hogy mint sok ilyen helyzetben te is túl sokat megteszel érte, amit ő nem hálál meg. Az emberek akkor veszik észre hogy valaki tesz értük és kedves stb, ha vagy már nincs mellettük és késő vagy valami nagy trauma éri őket és talán rájönnek. A helyzetedben sajnos azt tudom javasolni, hogy légy erős , hívd el egy nyugodt helyre és mondd el azt hogy:
  - szia, legjobb barátnőm vagy, szeretlek, viszont úgy érzem részedről ez nincs meg
  - soha de soha nem venném el a pasid mert barátnőd vagyok
  - egy kapcsolatban nem csak az egyik fél ad, hanem mindkettő, ha ez nincs meg nincs is kapcsolat
  - úgy érzem köztünk kezd ez a kapcsolat egyoldalúvá válni
  - műtéted volt és ekkor sokkal inkább melletted kéne állnia, ha felzabál valamit, első szóra pattanjon le a boltba, de anélkül is alap egy normális baráttól
  Na és ha ezeket elmondtad(ne hagyd hogy közbevágjon), akkor most jön a következő amilyen szabályokat hoznod kell:
  - ha még egyszer feljön a pasielvétellel alaptalanul, akkor vége, többet ne is keressen (barátok közt nincs féltékenység!!!!!)
  - ha nem látod hogy tesz ő is a kapcsolatba, és javít a hozzáállásán, akkor ugyancsak vége, hisz ez egy egyoldalú kapcsolat

  Szóval ezeket mondd el és tartsd is magad hozzá. Ha nincs melletted a bajban akkor sajnos neked nem barátnőd van hanem egy vérszívó piócád... Ha nem tartja be az általam vázolt pontok valamelyikét, akkor nincs értelme miről beszélni. Csakis magaddal baszol ki. Ha nem kényszeríted változásra akkor nem fog változni, ez ilyen egyszerű. És ha nem változik akkor végre elmehet a picsába és tudsz normális emberekre, normális kapcsolatokra koncentrálni, ahol nem csak te adsz, hanem kapsz is. Fogadd meg a tanácsom, és légy erős, mert úgy látom ráment már 9, azaz 9 éved. Nehogy rámenjen az életed is! Sok sikert, és nehéz lesz de ha nem vagy erős akkor tovább fogsz szenvedni.
  Válasz·