Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Ti milyen babakocsit választanátok? Mit tudtok ajánlani?

Anonim profilkép
Anonim kérdés
Szeretnék babakocsit vásárolni, de nincs ötletem milyet, tanácsot tudtok adni?
Kulcsszavak: babakocsi vásárlás
Válaszok(1)
 • szupaman

  Legyen tágas, jó minőségű, könnyű - többek között ezek azok a szempontok, amelyeket az anyukák és apukák mérlegelnek, mielőtt babakocsit vásárolnának.

  Legyen a babakocsi tágas, a kicsik gyorsan nőnek, de fontos, hogy legyen elég helyük, hiszen sok időt töltenek a babakocsiban, így meghatározó szempont, hogy "babaszemmel" is kényelmes legyen. Arra is figyeljünk, hogy ne legyen túl mélyen a baba, ugyanakkor elég magas legyen a babakocsi oldala ahhoz, hogy ne eshessen ki belőle.

  Bár a kerekekkel már foglalkoztunk korábbi cikkünkben (3 vagy 4, forgatható vagy nem), de azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a gumi kerekek biztonságosabbak, könnyebben kezelhetőek, mint a műanyag kerekek. Az sem utolsó szempont, hogy strapabíróbbak, és a gyerek kevésbé érzi meg, ha egyenetlen "kátyus" talaj vagy éppen földút van alattunk. A méret is számíthat, minél nagyobb egy kerék, annál stabilabb a kocsi.

  Természetesen mindig a baba korának megfelelő babakocsit használjunk! Ez a helyzet könnyen kezelhető, ha többfunkciós, átalakítható babakocsit választunk, így az újszülött kortól akár a gyerek 3 éves koráig is használhatjuk a gondos mérleges után kiválasztott darabot.

  Válasz·