Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Ti mit tennének ebben a helyzetben ?

Anonim profilkép
Anonim kérdés
El jegyeztem a barátnőm  vagyis el szeretem volna.Feltetem neki a kérdést  de német mondott.Pedig tudom hogy szeret szerinte éppen ezért mondott nemet.Meg is indokolta a döntését hogy miért is mondót nekem nemet.Ennek az oka pedig a vízum hogy szerinte csak azért akarom elvenni mert   még szeretném kapni.
Ez nem igaz nem szóltam neki erről de már régen még van.A legjobb barátom 2 hónappal  ezelőtt  egy nagyon jó barátom alá írta nekem a meghívó levelet .
3 Éva vagyunk együtt  egyébként amióta össze jöttünk azóta gondot okozott a hatalmas kor különbség.Én kolumbiából származom a barátnőm természetesen magyar.Mindig is nagyon nagy gondot okozott közöttünk a vízum kérdése de nem tudom hogy miért kell neki így hisztiznie. 
Válaszok(2)
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  Terhes vagy.
  Válasz·
 • Anonim profilkép
  Anonim válasz
  Szerintem ha valóban tiszták a szándékaid, akkor ne parázz, és inkább folytatsd a kapcsolatot. Természetes hogy elővigyázatos, és nem hiszi el hogy valóban szereted. De ha te valóban szereted akkor 1 év mulva ujra kérd meg, ha mellette maradsz idővel el fogja hinni hogy tényleg őszintén szereted és nem csak a vízum kell!! A helyében én is gyanakodnék. Légy megértő!
  Válasz·