Belépés
Facebook Belépés
Vagy
Google Belépés
Vagy
Még nem regisztráltál? Regisztrálj most!
Regisztráció
Már regisztráltál? Lépj be most!

Lemondó NyilatkozatLemondó Nyilatkozat

AZ OLDAL TARTALMAZHAT TANÁCSADÁST, VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁST, ÚTMUTATÁSOKAT ÉS ÁLLÍTÁSOKAT A KÉRDÉSEK.HU-VAL KAPCSOLATBAN, AZ OLDAL HASZNÁLÓITÓL ÉS MÁS FORRÁSOKBÓL. EZEK TARTALMA CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÁS ÉS SZÓRAKOZTATÁS CÉLJÁRA HASZNÁLHATÓK FEL. AZ OLDAL HASZNÁLÓI CSAKIS SAJÁT FELELŐSSÉGÜKRE HASZNÁLHATJÁK AZT. NYOMATÉKOSAN JAVASOLJUK, HOGY MIELŐTT AZ OLDAL BÁRMELY TARTALMÁT KÍVÁNJA FELHASZNÁLNI, KERESSEN FEL SZAKMABELI VAGY EGYÉB ILLETÉKES HATÓSÁGOT, SZAKÉRTŐT. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGMAGASABB FOKIG A KÉRDÉSEK.HU AZ OLDAL MŰKÖDTETÉSÉVEL ÉS AZ AZON TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓVAL ILLETVE TARTALMAKKAL KAPCSOLATBAN NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, JÓTÁLLÁSI KÖTELEZETTSÉGET ÉS SZAVATOSSÁGOT LEGYEN AZ ÖNKÉNT VÁLLALT VAGY A TÖRVÉNY ÁLTAL ELŐÍRT. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGMAGASABB FOKIG A KÉRDÉSEK.HU HATÁROZOTTAN LEMOND BÁRMIFÉLE ÖNKÉNT VÁLLALT VAGY A TÖRVÉNY ÁLTAL ELŐÍRT GARANCIA-, JÓTÁLLÁSI KÖTELEZETTSÉG, - ÉS SZAVATOSSÁGVÁLLALÁSRÓL BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN VONATKOZTATVA AZ OLYAN TÖRVÉNYI SZAVATOSSÁGRA AMELY AZ ELADHATÓSÁGRA, AZ ADOTT HASZNÁLATI CÉL, CÍM VAGY VÉGHEZVITEL SORÁN FELMERÜLŐ JOGTISZTASÁG SZAVATOLÁSÁRA VONATKOZIK ILLETVE AZ OLYAN TÖRVÉNYI SZAVATOSSÁGRA AMELY AZ ÜGYLET, AZ ÜZLETKÖTÉS SORÁN, ILLETVE A FELHASZNÁLÁSSAL , ÉS A TELJESÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN MERÜLHET FEL. EGYES JOGRENDSZEREK NEM ENGEDNEK MEG KORLÁTOZÁSOKAT A TÖRVÉNYI SZAVATOSSÁGGAL KAPCSOLATBAN, EZÉRT A FENTI ELŐÍRÁSOK KÖZÜL NÉHÁNY NEM FELTÉTLENÜL VONATKOZIK ÖNRE. SEM A KÉRDÉSEK.HU-T, ANNAK ANYAVÁLLALATÁT VAGY TÁRSVÁLLALATAIT, SEM BÁRMELY MEGBÍZOTTJÁT, MUNKAVÁLLALÓJÁT, ADAT- ÉS TARTALOM-SZOLGÁLTATÓJÁT NEM TERHELI FELELŐSSÉG AZ ÖN PÉNZÜGYI, BEFEKTETÉSSEL KAPCSOLATOS, GYÓGYÁSZATI, EGÉSZSÉGÜGYI, ÉTRENDI, TÁPLÁLKOZÁSBELI, JOGI ÉS MÁS OLYAN DÖNTÉSEIVEL KAPCSOLATBAN, AMELYEK AZ OLDAL TARTALMÁN VAGY AZ ABBÓL KINYERT EREDMÉNYEKEN ALAPSZANAK.

  • Bármilyen jogi korlátozás nélkül, a kerdesek.hu a következő jognyilatkozatot teszi a lenti kategóriákkal és információkkal kapcsolatban:

  • BEFEKTETÉSI ÉS PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ: Az oldalon található tartalom nem pénzügyi vagy befektetéssel kapcsolatos tanácsadás, és semmiféle befektetéssel kapcsolatos vagy pénzügyi tanácsadói szerepet nem tölthet be. NE hagyatkozzon az itt található pénzügyi és befektetéssel kapcsolatos információkra illetve véleményekre, minden esetben folytasson egyéni vizsgálatot az adott ügyben vagy kérje ki saját személyi pénzügyi befektetési tanácsadójának véleményét mielőtt bárminemű befektetéssel kapcsolatos illetve pénzügyi döntést meghozna. Bármely ön által végrehajtott befektetéssel kapcsolatos vagy pénzügyi döntésért, mulasztásért és lépésért kizárólag ön vonható felelősségre.

  • GYÓGYÁSZATI ÉS EGÉSZSÉGÜGYI INFORMÁCIÓ: Az oldalon található tartalom nem gyógyászati- vagy egészségügyi tanácsadás. Az oldal tartalmát nem lehet semmilyen orvosgyógyászati- és egészségügyi állapot kórmeghatározása, kezelése vagy gyógyítása céljából felhasználni, ezen kívül az oldal tartalma nem teremthet semmiféle orvos-beteg illetve gyógyászati/egészségügyi tanácsadói kapcsolatot. NE hagyatkozzon az itt található orvosi-, egészségügyi-, étrenddel és táplálkozással kapcsolatos vagy bármilyen más a szakmához tartozó információra illetve véleményre és minden esetben beszéljen saját, személyi egészségügyi szolgáltatójával mielőtt elkezdené, megváltoztatná vagy abbahagyná bármely gyógyszer alkalmazását vagy egészségügyi probléma kezelését. Bármely szakmai orvosi ellátás felkeresése vagy ennek ellenkezőjére vonatkozó illetve bármely specifikus kezelés melletti vagy elleni döntésért, mulasztásért és lépésért kizárólag ön vonható felelősségre.

  • JOGI INFORMÁCIÓ: Az oldalon található tartalom semmiféle ügyvéd-kliens illetve jogi tanácsadó szerepet nem tölthet be. NE hagyatkozzon az itt található jogi információkra illetve véleményekre, minden esetben keresse meg személyi jogi tanácsadóját, az itt található oldal nem helyettesíthet semmiféle ügyvéddel történő személyes értekezést, mivel az oldalon tárgyalt jogi elvek nagymértékben eltérhetnek különböző esetekben és különböző országokban. Az ön által tett bármely jogi döntésért, lépésért és mulasztásért kizárólag ön vonható felelősségre.